SREDNJA TEHNIČNA ŠOLA ZA TELEKOMUNIKACIJE
SREDNJA STROKOVNA EKONOMSKA ŠOLA
 
TELEKOMUNIKACIJE
EKONOMIJA
ENOTA ZA IZOBRAŽEVANJE ODRASLIH
 
 

RSS

Arhiv dogodkov


Dogodki, na katerih so bili prisotni tudi študenti ŠC PET Ljubljana, VSŠ

Dnevi slovenske informatike, Portorož, april 2018;
LIFE Departures - Življenjski odhodi na LET USPEŠNOSTI, ŠC PET Ljubljana, april 2018;
JobFair, Ljubljana, marec 2018; 
Center inovativnega podjetništva, NLB Trg republike 2, obisk centra v okviru predmeta TBP, 11. 12. 2017; 

TEDxLjubljana 2017 (Cankarjev dom, 3. december 2017),  je že osmo leto zapored širil dobre ideje, tokrat s prav posebno svežino. Decembrski dogodek je potekal s skupnim geslom IDEJE, VREDNE RASTI. 

FOTOGALERIJA

Karierni sejem MojeDelo.com je potekal v sredo, 29. novembra 2017, med 10. in 19. uro v Cankarjevem domu v Ljubljani. Vstop in vse aktivnosti na sejmu so bile brezplačne. Na sejmu so se opravljali psihometrični testi (Selby&Mills), karierne svetovalnice ter fotografiranje (Pošta Slovenije).
FOTOGALERIJA

Dnevi Slovenske Informatike 2017, konferenca, ki  je, kot je že tradicija, potekala v Kongresnem centru Grand hotela Bernardin v Portorožu 11. in 12. aprila 2017 pod sloganom » Ustvarjamo prihodnost priložnosti «. 
Namen letošnje konference je bil njenim udeležencem podati čim več zamisli in predloge, kako izzvati digitalno dobo in jo preoblikovati v priložnost za večjo rast in uspešnost poslovanja.

FOTOGALERIJA

JobFair 2017 (sejem možnosti in priložnosti), zaposlitveni sejem, katerega glavni namen je vzpodbuditi čim boljšo sodelovanje med perspektivnimi študenti, podjetji in tudi fakultetami. Potekal je med 13. in 16. marcem 2017 na Fakulteti za računalništvo in informatiko, ter Fakulteto za elektrotehniko v Ljubljani.
FOTOGALERIJA

17. Arena mladih -  sejem zabave, elektronike, aplikacij, glasbe, mode, športa in okusov mladih, ki je potekal dva dni, natančneje
27. in 28. januarja 2017 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.
FOTOGALERIJA