SREDNJA TEHNIČNA ŠOLA ZA TELEKOMUNIKACIJE
SREDNJA STROKOVNA EKONOMSKA ŠOLA
 
TELEKOMUNIKACIJE
EKONOMIJA
ENOTA ZA IZOBRAŽEVANJE ODRASLIH
 
 

RSS
Zaposlitveni oglasi

TK - UL, Ljubljana (23.04.2019)

Ponudba za delo

Služba za informatiko, Univerze v Ljubljani, Kongresni trg 12, išče osebo za pomoč pri podpori uporabnikom in sodelavcem (helpdesk) v informatiki na področju dokumentnega poslovanja.
Izbrana oseba (študent) se bo pridružil več članski ekipi na helpdesku, ki vzdržuje računalnike za zaposlene, zagotavlja delovanje storitev in uporabnikom pomaga pri njihovi uporabi.

Lokacija dela:  Univerza v Ljubljani, Kongresni trg 12
Trajanje dela: za daljše obdobje, 3-4x na teden, med 7. in 15. uro
Plačilo: 5.32EUR neto, 6.30EUR bruto

Pogoji: dobro poznavanje Windows operacijskega Sistema, MS orodij (MS Word, MS Excel, MS PowerPoint in MS Outlook), smisel za odkrivanje in odpravljanje napak (troubleshooting), pripravljenost za učenje,  in komunikativnost.
Prijave: CV z opisom izkušenj pošljite na e-mail Marjan.bokal@uni-lj.si


Dodatna pojasnila in možnosti:
Področje ki ga pokrivamo v USI je ogromno, tako da lahko poleg dela Helpdesk, študentu dodelimo tudi kakšno bolj specifično usmerjeno nalogo, ki je bolj razvojne oziroma raziskovalne narave, s katero bi lahko zadovoljili tudi potrebe praktičnega izobraževanja. V preteklosti smo študentom tudi omogočili delo na projektih, ki so jih lahko predstavili kot diplomsko delo.
Študente iščemo na dolgi rok in jih med uvajanjem tudi usmerjamo v bolj zahtevna področja, ki jih kasneje tudi prevzamejo.

Matic Nartnik, diplomant ŠC PET, VSŠ, strokovni delavec VI - pomoč uporabnikom /Helpdesk/